Bàsquet Sitges 51

Círcol Cotonifici de Badalona 62

Carlos Fernandez, Oriol Camprubi, Ignacio Velasco, Marçal Gosalvez, Angel Miguelsanz, Juan Antonio Bustos, Nil Bellmonte, Fernando Albaladejo, Alejandro Martínez, Ignacio Lloret, Federico Garcia, Ivan Ramirez

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Josep Camprubi

Últim partit de pretemporada el d’aquest passat dissabte dia 14 de setembre a Pins Vens, i novament davant un equip de Super Copa, aquest cop amb el Círcol Cotonifici de Badalona.

Sortida intensa per part dels dos equips, però amb un millor encert per part dels badalonins. En el segon període, els homes de Edu Piñero van fer tot un recital de lloc, tan defensiva com ofensivament i amb un parcial de 19-8, s’arribava al descans amb un marcador de 30-28. En el tercer s’inverteixen els papers i parcial, que un darrer quart igualat, no permet capgirar pels locals. Resultat final 51-62.

Tot i les dues derrotes gairebé idèntiques amb els rivals de Super Copa, les sensacions d’aquesta pretemporada són molt bones amb victòria solvent davant el CB Bellvei i més ajustada amb el AEC Collblanc, rival dels sitgetans en el Grup 1 d’aquesta Copa Catalunya.

El pròxim dissabte a les 17:45, arrencarà a domicili del CB Castellbisbal .