Esportiu Sitgetà

Cròniques del Bàsquet Sitges del cap de setmana del 5 i 6 d’Octubre de 2024 Femení

Bàsquet Sitges – femení

1ª Territorial Sènior femení – Fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges – La Oca 42

Càmping Bianya Roser “C” 50

Elisenda Camprubi, Claudia Lopez 2, Nuria Gil, Belen Flores, Lucia Flores, Clara Miro 7, Anna Roig 9, Ona Gutiérrez 5, Berta Arrive, Xenia Santin 8, Marina Prat, Olga Romero.

Entrenador: Ignasi Delegat: Alicia

Parcials :        11-9          12-15   10-14   9-12

El Bàsquet Sitges va lluitar però va caure davant el Roser C per 42-50 en un partit molt igualat durant els quatre períodes.

Tot i una bona actuació defensiva i un domini del rebot, les dificultats en l’encert de tirs exteriors van ser determinants per la derrota.
El Bàsquet Sitges va començar fort en defensa, però amb dificultats en atac. Tot i això, van tancar el quart per davant amb un ajustat 11-9.
El Roser va agafar avantatge gràcies a un parcial de 10-14. El Bàsquet Sitges va tenir problemes per anotar, especialment des de la línia de tres punts (14,29%).
Tot i un gran esforç per retallar distàncies, el Sitges no va poder capgirar el marcador i el Roser va tancar el partit amb un parcial de 9-12.

Cal destacar,
Xènia Santin va destacar amb 8 punts i 12 rebots, dominant sota cistella.
Anna Roig va sumar 9 punts i 7 rebots, mostrant-se efectiva en les penetracions.
Lucia Flores va aportar 9 punts i va ser clau en l’atac del Sitges

El Bàsquet Sitges va tenir un bon rendiment defensiu i va dominar el rebot amb 45 captures (30 defensives), però l’equip va patir un encert baix des de l’exterior (14,29% en triples). El domini del rebot i la lluita en defensa no van ser suficients per compensar les pèrdues de pilota (29) i les dificultats per mantenir la fluïdesa en atac.

Tot i la derrota, l’equip va mostrar caràcter i capacitat per competir fins al final. La millora en l’encert serà clau per assegurar resultats en futurs partits, i el domini del rebot continua sent un punt positiu. Amb alguns ajustos, el Sitges podrà revertir la situació i aconseguir millors resultats.

El pròxim partit serà dissabte dia 12 d’octubre a les 17:30 hores, desplaçament s ls pista del Sant Ignasi, de Barcelona.

C.T. Sots 20 femení – Nivell B – Fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – Vivero 58

C.B. Viladecavalls 49

Ariadna Camprubi 9, Alexia Vivancos 10, Aitana Sánchez, Alexia Simon 2, Alba Bermudez 12, Lola Martin, Andrea Arjona 10, Esther Alarcón 8, Xesca Vendrell 1, Cristina Alarcón, Lise Janine Carreras 1, Àngela Mellado, Aitana del Chicca 5.

Entrenador: Alex Delegat: Antonio

Parcials :        14-6          10-8   20-22   14-13

El pròxim partit serà diumenge dia 13 d’octubre a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del C.B.Imma, de Barcelona.

C.T. U17 – Junior femení – 1er.Any BCN – Fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges 69

Dominiques Barcelona 60

Mae Lopez, Tarik Venturas, Rita Gil, Laura Suja, Jana Velasco, Fiona Milà, Sara Gil, Sara Eguia, Alba Ferre, Somakou Dembele, Jana Carreras.

Entrenador: Martin i Berta Delegat: Remedios i Pedro Antonio

Parcials :        13-7         14-17   20-20   22-16


Un altre partit molt complet de les júniors que ens serveix per aconseguir la segona victòria. 

Durant tot el partit mantenim una molt bona intensitat defensiva que juntament amb el bon moviment de pilota contra la defensa zonal, que ens han plantejat durant tota la segona part, fa que puguem endur-nos una altra victòria molt important.

El pròxim partit serà dissabte dia 12 d’octubre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista de C.B. Manyanet Les Corts Groc.