Bàsquet Sitges – La Oca 39

Elisenda Camprubi, Claudia Lopez 5, Nuria Gil 3, Belen Flores, Lucia Flores, Clara Miro 8, Anna Roig 1, Ona Gutiérrez 3, Berta Arrive 11, Xenia Santin 8, Marina Prat, Olga Romero.

Entrenador: Ignasi Delegat: Alicia

Parcials :        14-10          22-16   16-6   11-7

El Bàsquet Sitges va patir una derrota per 63-39 contra un sòlid CB Martorell. Tot i començar amb força i competint de tu a tu durant els primers minuts, l’equip va tenir dificultats per mantenir el ritme durant la segona meitat, especialment en el tercer període, que va resultar decisiu.

L’equip va començar competitiu, mantenint la intensitat en defensa i aprofitant les oportunitats per anotar. El parcial de 14-10 reflectia un inici igualat, tot i algunes imprecisions en atac. El Bàsquet Sitges va seguir lluitant, amb una millora en el joc col·lectiu. Tot i això, el Martorell va augmentar la seva intensitat, aconseguint un parcial de 22-16. L’equip va mantenir-se dins del partit, però es va veure que caldria un gran esforç per mantenir el ritme.

Aquest va ser el període clau del partit. El Martorell va aprofitar les desconnexions defensives del Sitges i va augmentar el seu avantatge amb un parcial de 16-6. Les dificultats per trobar cistelles fàcils i la manca de precisió en els tirs van marcar aquest tram del partit.
Tot i un esforç final per reduir l’avantatge, el Bàsquet Sitges va ser incapaç de capgirar la situació, amb un parcial final de 11-7. La defensa rival va mantenir la seva efectivitat, i les jugadores del Sitges no van poder trobar solucions en atac.

Tot i un inici competitiu, el Bàsquet Sitges va patir en el tercer quart, on les errades defensives i la manca d’encert en atac van permetre al CB Martorell prendre el control del partit. L’equip va tenir un encert del 28,89% en tirs de dos i un 11,76% en tirs de tres, cosa que va limitar les seves opcions d’entrar de nou en el partit.

En defensa, l’equip va lluitar per mantenir-se en el rebot, amb 44 captures totals, però va ser superat en moments claus, especialment després del descans.

La derrota deixa un clar objectiu per a les pròximes setmanes: millorar la consistència defensiva i trobar més fluïdesa en atac. Tot i això, l’equip va mostrar moments de lluita i amb algunes millores, pot recuperar la seva competitivitat en els pròxims partits.

El pròxim partit serà dissabte dia 5 d’octubre a les 17:45 hores, a Pins Vens contra Càmping Bianya Roser “C”

C.T. Sots 20 femení – Nivell B – Fase regular – grup 01

B.C. Tecla Sala 50

Bàsquet Sitges – Vivero 64

Ariadna Camprubi 13, Alexia Vivancos 4, Aitana Sánchez 7, Alexia Simon 19, Alba Bermudez, Lola Martin 3, Andrea Arjona 7, Esther Alarcón 5, Xesca Vendrell 2, Cristina Alarcón 4, Lise Janine Carreras, Àngela Mellado.

Entrenador: Alex Delegat: Antonio

Parcials :        15-17          9-13   6-15   20-19

El pròxim partit serà dissabte dia 5 d’octubre a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Viladecavalls.

C.T. U17 – Junior femení – 1er.Any BCN – Fase previa – grup 01

AE Minguella “B”-Pere Cuisine 42

Bàsquet Sitges 65

Mae Lopez 6, Tarik Venturas 12, Rita Gil 18, Laura Suja 4, Jana Velasco 2, Fiona Milà, Sara Gil, Sara Eguia, Alba Ferre 1, Somakou Dembele 16, Jana Carreras 6.

Entrenador: Martin i Berta Delegat: Remedios i Pedro Antonio

Parcials :        12-5         16-17   9-18   5-25

Primera victòria de les júnior molt merescuda contra un molt bon equip. Després d’una molt bona setmana d’entrenaments, s’acaba veient reflectida en la intensitat defensiva durant els 40 minuts. Després d’una primera part on no estàvem massa encertats de cara a cistella, un parcial de 14-43 a la segona part fa que poguem remuntar el partit i fins i tot agafar avantatge en el marcador. Felicitar a les noies per creure en què ho podíem aconseguir i ara toca no baixar la intensitat i seguir treballant.

El pròxim partit serà dissabte dia 5 d’octubre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Dominiques Barcelona.