Bàsquet Pratenc 1 – Prat Actiu

Elisenda Camprubi, Claudia Lopez, Nuria Gil, Belen Flores, Lucia Flores, Clara Miro, Anna Roig, Ona Gutiérrez, Berta Arrive, Xenia Santin, Marina Prat, Olga Romero.

Entrenador: Ignasi Delegat: Alicia

Partit ajornat al dia 23 d’Octubre a les 21:00 hores a Pins Vens.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Martorell “A”

PARTIT AMISTOS DEL SÈNIOR FEMENÍ

Club Bàsquet L’Arboç 46

Bàsquet Sitges 57

El Bàsquet Sitges va aconseguir una victòria treballada contra l’Arboç en el seu últim partit amistós de la pretemporada, amb un resultat de 46-57.

Tot i que van començar el partit dominant amb la seva pressió defensiva, es van relaxar a mitja part, i el tercer quart va ser especialment complicat. Finalment, l’equip va recuperar la intensitat al darrer període per tancar el partit amb solvència.

L’equip va mostrar moments brillants, especialment durant el segon quart, on la pressió defensiva va funcionar de manera impecable, forçant errors de l’Arboç i permetent al Sitges córrer al contraatac. Tot i això, la relaxació defensiva al tercer quart va donar vida a l’equip rival, i és un aspecte que caldrà treballar de cara a la temporada.

Pel que fa a l’atac, tot i tenir un bon 40,91% en tirs de dos punts, l’equip va patir des de la línia de tres, amb un encert del 16,67% (3/18). Malgrat això, el control del rebot (46 en total, amb 31 defensius) va permetre segones oportunitats i va limitar les opcions de l’Arboç.

El Bàsquet Sitges tanca la pretemporada amb bones sensacions, però amb marge de millora. La pressió defensiva i el domini del rebot són punts forts, però cal mantenir la intensitat durant tot el partit per evitar moments de desconnexió com el tercer quart d’ahir. La victòria final demostra que l’equip té capacitat per reaccionar i mantenir el control dels partits, un aspecte important de cara a l’inici de la temporada.

C.T. Sots 20 femení – Nivell B – Fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges – Vivero

One Bar Group – C.B. Santa Perpetua

Ariadna Camprubi, Alexia Vivancos, Aitana Sánchez, Alexia Simon, Alba Bermudez, Lola Martin, Andrea Arjona, Esther Alarcón, Xesca Vendrell, Cristina Alarcón, Lise Janine Carreras, Àngela Mellado.

Entrenador: Alex Delegat: Antonio

Partit ajornat al dia 2 de Novembre a les 16:00 hores a Pins Vens.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del B.C. Tecla Sala.

C.T. U17 – Junior femení – 1er.Any BCN – Fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges 37

C.B. Grup Barna 63

Mae Lopez 9, Tarik Venturas 5, Rita Gil 7, Laura Suja 4, Jana Velasco, Fiona Milà, Sara Gil, Sara Eguia 2, Alba Ferre 6, Somakou Dembele 4.

Entrenador: Martin i Berta Delegat: Remedios i Pedro Antonio

Parcials :        6-14         13-13   8-21   10-15

En el debut a la nova categoria comencem contra un molt bon rival on competim als seu nivell durant els primers 20 minuts.

A la segona part, tenim moltes dificultats per superar la pressió i aguantar el ritme de joc de les visitants i acaben marxant en el marcador. Hem de seguir treballant.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del AE Minguella “B”-Pere Cuisine.