Noticies

38 edició Memorial Joan Manel Llopis (masculí)

Sènior A – Masculí 

Bàsquet Sitges 49

Tecla Sala  63

Carlos Fernandez, Oriol Camprubi, Ignacio Velasco, Marçal Gosalvez, Angel Miguelsanz, Juan Antonio Bustos, Nil Bellmonte, Fernando Albaladejo, Alejandro Martínez, Ignacio Lloret, Federico Garcia, Ivan Ramirez

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Josep Camprubi

Parcials :  22-19   10-16  7-16    10-12 


Nova edició del memorial J.M. Llopis celebrat en la Diada de Catalunya i que enfrontava al Sènior A masculí del Bàsquet Sitges -acabat d’ascendir a Copa-, davant el Tecla Sala de Supercopa, i per tant d’una categoria superior que els sitgetans. Cal destacar l’estrena de la nova equipació del Club Bàsquet Sitges, que com a novetat més destacable, lluirà a partir d’aquesta temporada uns vistosos pantalons verds.

Partit molt disputat en els primers 2 quarts (22-19 / 10-16) que arribava a la mitja part amb un marcador força ajustat i favorable als d’Hospitalet (32-35). El tercer període ha estat el determinant per a decantar el partit per als visitants, acabant amb un 39-51 al lluminós. El darrer parcial molt més ajustat i competit, com els dos primers, ha acabat confirmant la victòria pel Tecla Sala per un resultat final de 49-63, rebent a continuació el corresponent trofeu de mans dels representants de la família Llopis acompanyats del regidor d’esports de l’Ajuntament de Sitges , el Sr. Jaume Monasterio i Jordi Sant, directiu del Club Bàsquet Sitges.

Primera derrota, per tant, dels sitgetans aquesta pretemporada, en un partit físic i intens, que ajuda a continuar preparant a l’equip d’Edu Piñero per a una lliga molt il·lusionant que començarà el pròxim 21 de setembre. Dissabte vinent, darrer test de pretemporada davant el Círcol Cotonifici de Badalona, equip també de Supercopa.